O nama

MERA je lider u pružanju usluga razvoja softvera u industriji informacionih i komunikacionih tehnologija.  Od osnivanja kompanije 1989. godine, izgradili smo čvrstu osnovu za izvođenje zajedničkih istraživačkih i razvojnih projekata sa proizvođačima opreme i ponuđačima rešenja svih veličina širom sveta.

MERA je globalno priznata kao pružalac sveobuhvatne ponude usluga, koju odlikuje široka lepeza veština i strast za savršenstvom. Kompanija se bavi projektima velikog raspona složenosti, od razvoja jednostavnih programskih zadataka kakvi su firmver i drajveri, do klijent-server arhitekture za širok raspon standardnih i specijalizovanih računarskih sistema sa integracijom hardvera i softvera. MERA poseduje jedinstveno tržišno iskustvo stečeno tokom godina saradnje sa vodećim proizvođačima rešenja i opreme.

MERA je pouzdan partner vodećim svetskim liderima u proizvodnji i ponudi opreme i rešenja. Portfolio klijenata sadrži kompanije poput: Ascom Avaya, Ericsson, Kapsch, Tieto i mnogi drugi. Mi posmatramo uslužne poslove istraživanja i razvoja kao potpuno angažovanje za koje preuzimamo punu odgovornosti, te uživamo u stvaranju inovacija zajedno sa liderima u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija.

Vizija

Naša vizija je razvoj i napredovanje na poziciju globalnog lidera u pružanju usluga istraživanja i razvoja softvera u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija.

Misija

Težimo postizanju najvećeg mogućeg kvaliteta u pružanju usluga istraživanja i razvoja softvera u oblasti komunikacionih tehnologija, uz dodatnu vrednost za naše klijente i zaposlene.

Pregled kompanije

  • Naše sedište je u Cirihu, Švajcarska, centri za istraživanje i razvoj softvera u Nižnjem Novgorodu, Kazanu (Rusija) i Beogradu (Srbija), kancelarije u Silikonskoj dolini (SAD).
  • Više od 28 godina isticanja u pružanju usluga istraživanja i razvoja softvera svetskim liderima u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija
  • Više od 1300 visoko kvalifikovanih softver inženjera
  • Širok spektar stručnosti u oblasti komunikacionih tehnologija
  • Odlične kompetencije u raznim tehnologijama razvoja softvera i najbolje operativne prakse
  • Fleksibilnost u pružanju usluga istraživanja i razvoja kompanijama svih veličina - od novoosnovanih do giganata

Hoćeš da nam se pridružiš?

Promeni svet sa kompanijom MERA

Stremljenje ka savršenstvu

Kontaktirajte nas