Zašto odabrati MERU

Zašto odabrati MERU?

MERA je specijalizovana za razvoj softvera i profesionalne usluge za proizvođače opreme i vendore IT rešenja. MERIni klijenti svih veličina dobijaju dodatne vrednosti zahvaljujući našoj temeljnoj stručnosti u oblasti vodećih tehnologija i platformi, kao i našoj posvećenosti razvoju najboljih praksi. Mi primenjujemo oprobane procese, tehnologije i pristupe upravljanja projektima svakom poslu, uz garanciju kreiranja rešenja vrhunskog kvaliteta i vrednosti. Naš fleksibilni pristup omogućava nam da damo svoj doprinos svakom istraživanju i razvoju softvera.  

  • Visok nivo povrata investicija: naše R&D kancelarije se nalaze na konkurentnim tržištima sa inženjerskim talentima svetskog nivoa, koji stvaraju kreativna i isplativa rešenja za projekte svih veličina.
  • Veliko iskustvo u oblasti komunikacija: naša stručnost u oblasti komunikacija razvija se tokom decenija i uključujuje bliske odnose sa najvećim inovatorima u ovoj oblasti.  
  • Jedinstveni inženjerski kadrovi: MERINI inženjeri su obrazovani, iskusni i sposobni da rešavaju složene poslovne probleme i suočavaju se sa tehničkim izazovima.
  • Baze znanja: značajni projekti razvijaju visok stepen lojalnosti zaposlenih na kojima stičemo dugogodišnja zajednicka iskustva kao bazu znanja za druge projekte.

Hoćeš da nam se pridružiš?

Promeni svet sa kompanijom MERA

Stremljenje ka savršenstvu

Kontaktirajte nas