Automobilska industrija

U današnje vreme putnička i vozila koja prevoze robu oslanjaju se na softver kao nikada do sada i fenomen povezanog automobila nastavlja da se ubrzano razvija. Visoko-kvalifikovani inženeri u MERI imaju veliko iskustvo sa autobilskim platformama od QNX do Windows Automotive i kreiraju integrisana rešenja za kompleksne izazove. Naš sveobuhvatni razvoj softvera kao i usluge podrške su orijentisani na:

  • ‘’Infotainment’’ aplikacije
  • Povezanost automobila sa pametnim telefonom
  • Advance Driving Assistance Systems (ADAS)
  • Upravljanje voznim parkom i praćenje lokacija  
  • Navigaciju i usluge vezane za lociranje  
  • Rezervne delove i ugradne uređaje  
  • Computer vision sisteme

Razvili smo veliki broj projekata u oblasti povezanih automobila kombinujući mrežu na osnovu cloud tehnologije i moćnih aplikacija. Ova rešenja omogućavaju vozačima uvid koji im je neophodan za bezbedniju i efikasniju vožnju i donošenje odluka u trenutku prilikom vožnje. Ona prikupljaju, analiziraju i prenose podatke tokom vožnje u cilju pružanja pomoći na putu, infozabave, daljinskog upravljanja, donošenja odluka o putovanju, kao i još mnogo toga.

MERA je takođe razvila određen broj projekata u oblasti telematike  koji funkcionišu na osnovu GPS/Glonass uređanja za praćenje vozila, koji omogućavaju izveštavanje o poziciji vozila i operativnim parametrima, pozivanje u hitnim situacijama, dualnu GPRS/CDMA povezanost modema, očitavanje i izveštavanje o podacima prikupljenim senzorima, video nadzor vozača, i verifikaciju pametnih kartica.

U oblasti navigacije, MERA je razvila i pružila podršku softverskim proizvodima za pametne telefone, tablete i automobilske audio uređaje, stvorivši objedinjeni cloud back-end. Ovi proizvodi imaju moćne 2D i 3D mogućnosti navigacije, kao i geokodiranje, obrnuto geokodiranje, pružaju informacije o cenama, vremenskim uslovima, imaju mogućnost proširene stvarnosti, prepoznavanja glasa, video zapisa, integracije za društvenim mrežama, kao i sposobnost pronalaženja traženih lokacija tokom vožnje.

Hoćeš da nam se pridružiš?

Promeni svet sa kompanijom MERA

Stremljenje ka savršenstvu

Kontaktirajte nas