Komunikacija

Oblast komunikacija je jedna od najrazvijenih oblasti kompanije MERA.  Među našim prvim komunikacionim projektima su Nortel rešenja za enterprajz komunikacije i GSM mobilne mreže. Kasnije, razvijali smo softvere za UMTS i LTE mobilne mreže za različite Tier-1 telekom vendore.

2004. godine, MERA je izabrana da radi na projektu razvoja telekomunikacione platforme, na kojem je radilo na stotine softverskih inženjera koji su razvijali i  podržavali  implementaciju protokola za signaliziranje za više telekomunikacionih platformi.

U oblasti enterprajz komunikacija, MERA je implementirala na stotine projekata među kojima su:

  • VoIP IP DECT i Wi-Fi rešenja za fiksne telefone
  • IP PBXs, serveri za signaliranje i proxy serveri
  • Video komunikacija i medijski serveri
  • Kontakt centri i rešenja za samousluživanje  
  • Rešenja za konferencije i saradnju

U sve mobilnijem svetu, korisnicima je svuda potreban pristup inovativnim aplikacijama i uslugama. MERA razvija klijent/server rešenja kao I rešenja na osnovu Cloud tehnologije za sve mobilne platforme. Od UX and UI design do usluga podrške, do MERA nudi end-to-end mobilni razvoj i jedan je od svetskih lidera na ovom konkuretnom tržištu.  Imamo značajne reference u razvoju modernih web i hibridnih aplikacija unapređenih sa  embedded komunikacionim funkcijama koje koriste tehnologije kao što je WebRTC.

Naši klijenti u oblasti komunikacija uključuju različite vodeće proizvođače kao što su Ascom, Avaya, Ericsson, Kapsch, Mitel, Ooma, Sitasys i Tieto. Prepoznata kao kompanija sa stručnjacima u oblasti telekomunikacija, MERA je često angažovana da pruži podršku i izvrši verifikaciju specifičnih rešenja u ovoj oblasti.

Hoćeš da nam se pridružiš?

Promeni svet sa kompanijom MERA

Stremljenje ka savršenstvu

Kontaktirajte nas