Finansijske usluge

Danas se sektor finansijskih usluga razvija veoma brzo, uz stalno uvođenje novih tehnologija i poslovnih modela koji prkose ustaljenom načinu poslovanja. Plaćanja preko mobilnih uređaja, Blockchain tehnologija, automatizacija, napredna analitika, big data, Internet of Things, cloud computing i ostale inovacije nude nove uzbudljive mogućnosti. Ipak, tempo promena čini ih izazovnim za finansijske institucije u pogledu pružanja novih vidova usluga i efikasnog  takmičenja na tržištu.

Potražnja za znanjima i veštinama u oblasti inovativnih tehnologija je u porastu, a MERA tu može biti od pomoći. Kao jedna od vodećih svetskih kompanija za razvoj softvera, pomažemo klijentima u finansijskom sektoru da unaprede efikasnost poslovanja, uvećaju svoje kompetence i pripreme ih za budućnost.

MERA je uspešno izgradila platforme za trgovanje visokih performansi,  platne (PoS) sisteme, bezgotovinska softverska rešenja za maloprodaju, mobilna rešenja koja koriste BLE i NFC protokole, app store i još mnogo toga.

Tržište za finansijska rešenja se kreće ka automatizaciji korisničkih funkcija u cilju povećanja efikasnosti.  MERA razvija web, mobilna i desktop automatizovana rešenja, koja uključuju i front-end i back-end, usko povezana sa postojećom infrastrukturom. Ovakva korisnička rešenja štede novac i povećavaju korisničku lojalnost jer omogućavaju brže i prijatnije korisničko iskustvo.

MERA pruža usluge koje pokrivaju celokupan životni ciklus razvoja softvera uključujući proveru kvaliteta i podršku. Organizujemo korisničke servise tehničke podrške koji rade 00-24 u cilju brzog i profesionalnog rešavanja softverskih problema. Na primer, korisnički servis u Beogradu za korisnike PoS Sistema  pokazao je veću efikasnost od konkurentskih call centara na Filipinima i u Indiji.

Hoćeš da nam se pridružiš?

Promeni svet sa kompanijom MERA

Stremljenje ka savršenstvu

Kontaktirajte nas