Maloprodaja

Zahvaljujući digitalnoj revoluciji, korisnici su sve zahtevniji i očekuju personalizovanu i efikasnu uslugu na svakom koraku. Sa pravim softverskim rešenjima, maloprodajni objekti imaju do sada neviđene mogućnosti da pružaju sveobuhvatno  višekanalno iskustvo koje objedinjuje elektronsku trgovinu, mobilna plaćanja, aplikacije za lojalnost, reklame na osnovu lokacije pa čak i  uvećane stvarnosti.

MERA je spremna da podrži maloprodaju i proizvođače rešenja za maloprodaju uz razvoj  end-to-end softvera i stručnu podršku u ključnim tehnologijama I platformama koje se danas koristee u maloprodaji. Uspešno smo implementirali:

  • Elektronske prodavnice (eCommerce)
  • Custom app stores
  • Beacon (radiofar) oglašavanje
  • Iskustva sa  video konferencijskim konsultantom u maloprodaji
  • Tablet rešenja za platne sisteme (PoS)

MERA izrađuje sveobuhvatne mobilne strategije, omogućavajući korisnicima da poruče online proizvode  preko pametnih telefona, tableta ili desktop računara i preuzmu proizvod u prodavnici – sa ciljanim reklamiranjem koje vodi ka dodatnoj kupovini preko PoS.

Uz konsultante u maloprodaji putem video konferencije, korisnici mogu da dobiiju detaljne informacije o proizvodu od stručnjaka. Samo je potrebno doneti proizvod do tablet kioska gde mogu da uspostave kontakt sa stručnjakom preko video korisničkog centra. Tokom razgovora, korisnik može saznati više detalja o proizvodu ili skenirati QR kod i dobiti informacije koje se šalju na korisnikov pametni telefon. Ovo može unaprediti korisničku lojalnost i pomoći da se kupci vrate u klasične prodavnice, kako bi vlasnici maloprodajnih objekata pružali raznovrsnije usluge i povećali promet.

Hoćeš da nam se pridružiš?

Promeni svet sa kompanijom MERA

Stremljenje ka savršenstvu

Kontaktirajte nas