Poluprovodnici

Poluprovodnici su svuda oko nas. Oni kontrolišu kompjutere koje koristimo za vođenje poslovanja, telefone i druge mobilne uređaje koje koristimo za komunikaciju, automobile i avione koji nas odvoze sa mesta na mesto, aparate koje dijagnostikuju i leče bolesti, elektronske uređaje koje koristimo za slušanje muzike, gledanje filmova, igranje video igara.

Vreme kada su proizvođači poluprovodnika mogli da se takmiče samo uvođenjem upravljačkog softvera su završena.  Danas, korisnici sve više očekuju potpunu platformu  koja uključuje operativne sisteme i aplikacije koje ubrzavaju vreme i stvaraju novu vrednost.  Kompanije koje proizvode poluprovodnike moraju brzo da steknu kapacitete razvoja softvera  koje su često van njihovih mogućnosti.

MERA razvija embedded softver za nove proizvode u oblasti poluprovodnika sa temeljnom stručnošću. Naši inženjeri su iskusni u kreiranju rešenja u realnom vremenu, drajver za uređaje, žičnih i bežičnih protokola  i aplikacija, kao i u prilagođavanju postojećeg softvera novim embedovanim platformama. Naši timovi takođe imaju veoma razvijene veštine u low-level programiranju, reverzni inženjering, kao i u  rešavanju problema.

Ove sposobnosti nam omogućavaju da stvorimo inovativni, visoko kvalitetni embedded softver koji zadovoljava stroge kriterijume bezbednosti, postrošnje električne energije i performansi. Uz MERU, proizvođači poluprovodnika mogu brže da dopru do tržišta sa rešenjima najnovijih tehnologija u inovativnim oblastima kao što su Internet of Things, industrijska automatizacija, pametne zgrade, pametni gradovi, povezani automobili i ostalo.

Hoćeš da nam se pridružiš?

Promeni svet sa kompanijom MERA

Stremljenje ka savršenstvu

Kontaktirajte nas