Procesi razvoja softvera

Agilni razvoj softvera

Agilne metode Vas ohrabruju da eksperimentišete, pronalazite rešenja koja funkcionišu i nastavite da se krećete napred ka postizanju Vaših poslovnih ciljeva. Mi aktivno negujemo kulturu agilnog razvoja ulažući u obuke i unapređenje procesa i  uz fokus na ono što daje rezultate.

Iterativni i inkrementalni razvoj

MERA koristi oprobani iterativni i inkrementalni pristup razvoju softvera.  Rad je podeljen na iteracije, od kojih svaka uključuje analizu zahteva, dizajn, implementaciju i testiranje.  Proizvod je inkrementalno unapređen uz dodatne funkcionalnosti u svakoj iteraciji.

Kontinuirana integracija

‘’Bagovi’’ postaju sve skuplji što se duže zadržavaju u vašem kodu. MERA Vam može pomoći da ih ranije eliminišete uz kontinuiranu integraciju.  Orijentisan na automatizovane ‘’nightly builds’’, ovaj pristup omogućava programerima da otkriju bagove u ranoj fazi kada je njihovo ispravljanje još uvek jeftino.
 

Kvalitet

Kvalitet je u osnovi svega što radimo, zbog čega imamo stalni Sistem za upravljanje kvalitetom (Quality Management System). Usklađeni smo sa ključnim domaćim i međunarodnim standardima kvaliteta kako bi izašli u susret najzahtevnijim potrebama našij klijenata. Naši sertifikati kvaliteta uključuju ISO 9001:2008, TL9000 5.0 i CMMI ML3.

Hoćeš da nam se pridružiš?

Promeni svet sa kompanijom MERA

Stremljenje ka savršenstvu

Kontaktirajte nas